Pentru rețeta de Gazpacho în stil Zepter vom folosi ingredientele la maximum, iar din pulpa suculentă vom pregăti niște turte delicioase de quinoa, rețetă pe care vă invităm să o încercați săptămâna viitoare!
INGREDIENTE
Pentru supă:
- 1kg roșii
- 1 castravete mic
- ½ ardei gras roșu
- 1 ceapă roșie mică
- ½ lămâie
- 1 cățel de usturoi
- Busuioc proaspăt
- Ulei de măsline
- Roșii cherry asortate
- 1/3 castravete
- Busuioc proaspăt
- Ulei de măsline
- Sare Himalaya
MOD DE PREPARARE
- Tocați ingredientele pentru supă și presați-le folosind storcătorul More Juice Press.
- Puneți supa la rece în frigider
- Odată răcită, adăugați roșiile cherry tăiate în jumătate, castravetele și busuiocul proaspăt. Condimentați cu sare Himalaya și ulei de măsline.
POFTĂ BUNĂ!