ZEPTER SMARTLIFE 

Zepter a conceput un sistem care va reduce timpul pe care îl petreceţi în bucătărie şi care vă va oferi mai mult timp liber. Tehnologia revoluţionară oferită de Zepter permite asocierea dintre plita cu inducţie şi radio-control, Termocontrolul radio-digital şi buzzer, pentru un proces de gătire automatizat şi neîntrerupt.

TERMOCONTROL RADIO-DIGITAL ZEPTER

Termocontrolul radio-digital include o interfaţă digitală, un design elegant şi este un mâner cu o prindere fermă, ergonomică. Vă oferă posibilitatea de a alege între modul de gătire fără apă şi cu apă, de a programa timpul şi durata de gătire şi de a controla întreg procesul de gătire. După programare, sistemul inteligent menţine temperatura şi respectă durata, oprindu-se automat când este necesar. Puteţi pleca de acasă şi, la întoarcere, hrana dv sănătoasă va fi preparată, cu proprietăţile nutritive şi organoleptice intacte, gata de servire. 

Mai presus de orice, Termocontrolul radio-digital acţionează ca "protector al hranei" dv şi interacţionează cu celelalte radio-dispozitive Zepter.

Zepter Radio Digital Thermocontrol

BUZZER ZEPTER

Buzzerul Zepter este un dispozitiv de alarmă de la distanță, care se conectează în mod interactiv cu termocontrolul radio-digital Zepter, informându-vă de la distanță când s-a ajuns la temperatura setată sau când s-a scurs durata programată de timp. Buzzerul Zepter este mesagerul tău personal, care te va anunța când este nevoie de tine, oriunde te-ai afla, pe o rază de 30 de metri.

Zepter Buzzer

PLITA CU INDUCȚIE ȘI RADIO-CONTROL ZEPTER

Plita cu inducţie şi radio-control utilizează o tehnologie inovatoare ce îi permite comunicarea directă cu termocontrolul radio-digital și dispozitivul de alarmă Zepter, menținând sub control întregul process de gătire. Prin atingerea unui singur buton, plita cu inducție ajustează şi menţine temperature instant și opreşte automat procesul de gătire atunci când este nevoie, conform parametrilor setați la termocontrolul radio-digital Zepter.

Toate vasele Zepter Masterpiece au baza acuterm-compactă patentată, care funcţionează perfect cu plita Zepter cu inducţie şi radio-control. Acest lucru vă permite să preparaţi feluri de mâncare delicioase, conform filosofiei Zepter pentru un stil de viaţă sănătos. Plita Zepter cu inducţie şi radio-control este compatibilă cu orice tip de vas cu bază magnetică.

Zepter Induction Cooker

MULTISISTEMUL INDEPENDENT SUPERIOR ZEPTER SMART:

  • CONOMIE DE ENERGIE - nu risipeşte căldura când gătiţi
  • ECONOMIE DE ALIMENTE - bucuraţi-vă mai des de hrana proaspăt gătită și sănătoasă
  • ECONOMIE DE TIMP - mai mult timp liber pentru tine şi familia ta
  • ECONOMIE DE BANI
  • SIGURANŢĂ TOTALĂ
  • ÎȚI PROTEJEAZĂ SĂNĂTATEA 

Zepter Thermocontrol