DINCOLO DE CEEA CE REPREZINTĂ ASTĂZI LUXUL

Producem parfumurile noastre în ținutul magic al Provencei, atât de bogat în minuni.

Redescoperind arta unică a maeștrilor de parfum vechi și urmând cu fidelitate metodele transmise din generație în generație, producem din nou arome, acorduri și senzații considerate pierdute.

Fiecare plantă este uscată, infuzată pentru o perioadă lungă în alcool superfine și apoi presată ușor. Aceasta scoate esența inherentă a plantelor, pe care distilatorul nostru o mixează conform formularelor sale secrete. Talentul nostru este de a crea noi emoții parfumate cu absoluturile pe care le-am găsit în această parte a Provencei.

Parfumurile rare oferă SEMNĂTURA ta olfactivă.

luxury_overdose-(1)

LUXURY OVERDOSE

LE PERFUME (Unisex)

Le Parfum este exact ca o floare de portocală atunci când înflorește, învăluind note orientale și florale. Este o viziune contemporană asupra artei de a purta și de a crea parfumuri, combinând notele condimentate de piper roz și notele orientale de lemn de santal, mosc și chihlimbar. Un parfum oriental proaspăt puternic este o compoziție unică, datorită finalizării proaspete de absint și frunze de ied.

Note de vârf: Mandarină galbenă, Frunze de ied, Piper roz
Note de mijloc: Flor de portocal, Jasmin Sambac, Ylang Ylang, Armoise (Absint)
Note de bază: Patchouli, Lemn de santal, Lemn de cashmere, Vanilie, Chihlimbar, Mosc

le_parfum-(1)

LUXURY OVERDOSE

BLACK ORCHID (Unisex)

black_orchid-(1)


Cedează rafinamentului și senzualității celei mai elusive și elegante flori, Orhideea Neagră, și experimentează raritatea în cea mai fină formă. În frunte, o doză bogată de bergamotă calabreză și piper roz, iar sub acestea, aroma pură a cardamomului și a orhideei negre, leagă parfumul într-o amprentă de neuitat. Orhideea Neagră evocă magnetism curat, lux mistic în nopți de vară unice.

Note de vârf: Bergamotă calabreză, Piper roz
Note de mijloc: Orhidee neagră, Cardamom, Pelargonium
Note de bază: Chihlimbar cremos, Lemn de chihlimbar, Absolut de fenicul, Lemn prețios, Mosc transparent

LUXURY OVERDOSE

PLUIE D'OSMANTHE (Femme)

Senzația dulce de Osmanthus , revigorată de roua dimineții, nota catifelată a Davanei din India, dulceața iasomiei amestecată cu trandafiri și accentuată de notele de mir, puterea animalică a chihlimbarului, muscului și patchouliului fac din Pluie d'Osmanthe un parfum unic, proaspăt și carnal.

Note de vârf: Bergamotă, Mandarina, Coacăz negru, Davana
Note de mijloc: Acord de rouă dimineața, Osmanthus, Trandafir, Iasomie
Note de bază: Lemn de santal, Lemn de cashmere, Mir, Patchouli, Vanilie, Chihlimbar, Fasole Tonka, Mosc

pluie_d_osmanthe-(1)

LUXURY OVERDOSE

EXTATIC GARDENIA (Femme)

Aromele seducătoare ale iasomiei, trandafirului și chihlimbarului se întâlnesc cu opulența senzuală oferită de Gardenia și moscul pentru a dezvălui o aromă feminină elegantă și atemporală. Un joc fascinant de flor de portocal și lemn alb adaugă o notă de mister oriental și o indulgență olfactivă luxuriantă. Extatic Gardenia este o simfonie bine orchestrată de note care atrage și intoxicează simțurile.

Note de vârf: Floare de portocal, Trandafir
Note de mijloc: Gardenia, Iasomie, Chihlimbar
Note de bază: Vanilie, Lemn alb, Mosc

extatic_gardenia-(1)

Luxury_Overdose_Zepter

LUXURY OVERDOSE DISCOVERY SET 

Setul de descoperire Luxury Overdose constă într-o sticlă de parfum atomizator de metal de 10 ml, refilabilă, cuprinzând patru dintre cele mai excepționale parfumuri ale brandului.

Black Orchid, Extatic Gardenia, Pluie d`Osmanthe și Le Parfum.

Bucură-te de minunile olfactive ale acestui cvartet de Haute Parfumerie franceză și fii sigur că, oriunde ai merge, vei lăsa o impresie de neuitat..

Fie că este vorba despre afaceri, escapade de weekend în oraș sau călătorii lungi, setul nostru mini de lux este tot ce ai nevoie. Ambalat convenabil pentru călătorii, pentru a oferi un cadou special sau doar pentru geanta ta.

discovery_set-(1)