Shopping cart icon

Regulamentul campaniei promoționale - Promotie Zepter Valentine’s Day Februarie 2022

Regulamentul campaniei promoționale - Promotie Zepter Valentine’s Day Februarie 2022
“Concurs Zepter International Romania Facebook Live Terapia cu Lumină Medolight - Promotie Zepter Valentine’s Day Februarie 2022”
 

Art. 1  Organizatorul campaniei promoționale

1.1.      Campania promoțională “Promotie Zepter Valentine’s Day Februarie 2022 Concurs Zepter International Romania Facebook Live Terapia cu Lumină” („Campania Promoțională”) este organizată de Zepter International Romania., persoană juridică română, cu sediul în ….. Bd. Unirii 70, bl. J4-J5, Sector 3, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare RO4057107, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13613/1993 (“Organizatorul”).

1.2.     Regulamentul oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din România, urmând a fi disponibil pe site-ul www.zepter.ro  pagina de Facebook Zepter International Romnaia Romania pe toată perioada de desfășurare a Campaniei Promoționale (o zi).

1.3.     Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment oricare din condițiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfășurării Campaniei Promoționale, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

Art. 2  Denumire. Durată. Locul desfășurării

2.1.     Campania promoțională poartă denumirea “Promotie Zepter Valentine’s Day Februarie 2022Concurs Zepter International Romania Facebook Live Terapia cu Lumină Medolight”

2.2.     Campania promoțională se desfășoară în perioada 1122.029.20221, ora 159:00 – 20.02.2022 ora 23:59:00, pe site-ul www.zepter.ro platforma de socializare Facebook.

2.3.     Promoția este valabilă numai în limita stocului disponibil al produselor ce participă la prezenta Campanie Promoțională.

Art. 3  Produsele participante la Campania Promoțională

3.1.     Obiectul Campaniei Promoționale îl reprezintă următorul, (denumit în continuare “Produsul Campaniei Promoționale”,  sau „Premiul”), în condițiile menționate în prezentul Regulament:

  • 3 x ZEPUR CREMĂ DE FAȚĂ DE ZI ȘI NOAPTE PENTRU TEN SENSIBIL - https://shop.zepter.ro/Cosmetics/Women/Day-Night-Facial-Cream produse Zepter sau marci inregistrate Zepter disponibile pe webiste-ul companiei. – www.zepter.ro

3.2.   Produsele Campaniei Promoționale nu pot fi preschimbate în bani.

Art. 4  Modul de desfășurare al Campaniei Promoționale și oferirea Premiului

4.1.      Persoanele care doresc să participe la Campanie pe Facebook trebuie sa:

- aiba cont creat in platforma www.zepter.ro si sa fie logati in contul personal la momentul achizitiei.

- sa isi formeze o valoare de baza care reprezinta suma produselor pe care fiecare utilizator isi doreste sa le achizitioneze la pretul de membru afisat si pe care le adauga in cosul de cumparaturi

- dupa ce produsele au fost adaugate in cos ( minim unul) si valoare de baza este formata, utilizatorul poate achizitiona in plus, de maxim valoarea de baza, produse la pret de lista, dar pentru care va plati un pret mai mic cu maxim 50%( discountul difera de la produs la produs, pragul maximal de discount este 50% ).

* Valoarea neutilizata din valoarea de baza nu se poate reporta pentru o viitoare comanda, prin urmare, o data cu finalizarea comenzii actuale orice diferenta ramasa se va pierde .

-  Raspunda corect la intrebarea formulata la inceputul sesiunii LIVE sustinuta de catre invitatul Zepter International Romania – in acest caz actorul Alexandru Unguru. – la momentul in care acesta declara deschisa sesisunea de comentarii.

4.2.     Vor fi luate în considerare primele trei comentarii, in ordinea cronologica / momentul redactarii lor – dupa ora / minutul aparitiei in feed-ul momentului LIVE.

4.4.     Câștigătorii concursului vor fi anunțati in direct, pana la finalul sesiunii LIVE -  în data de 22.09.2020, intre orele 19:00 – 20:00, pe pagina de Facebook.

Castigatorii au la dispozitie 48 de ore pentru a trimite datele de contact (număr de telefon, adresa de livrare, adresa de email) printr-un mesaj privat, pe Facebook. Dacă, în termen de 48 de ore lucrătoare, câștigătorul nu poate fi contactat, ne rezervăm dreptul de a contacta rezervele. În cazul în care prima rezervă nu răspunde în termen de 48 ore, va fi contactată următoarea rezervă. Dacă rezervele nu vor confirma premiul, acesta va fi reportat.

4.5.     Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru cazurile în care câștigătorii nu pot fi contactați pentru acordarea Premiului. În această situație, Premiul neridicat nu mai este afectat Concursului, rămânând astfel în proprietatea Organizatorului.

4.6.     La predarea Premiului se va completa de către Organizator un proces-verbal de predare primire a Premiului care va cuprinde, pe lângă datele de identificare ale câștigătorului, Premiul câștigat, o declarație pe proprie răspundere a câștigătorului în sensul în care îndeplinește condițiile de participare impuse de prezentul Regulament, data predării Premiului și semnătura acestuia.

4.7.     Participantul la Concurs care refuză Premiul sau care nu îndeplinește condițiile prevăzute de prezentul Regulament, pierde automat calitatea de câștigător și nu poate intra în posesia Premiului.

4.8.     Premiul acordat nu poate fi înlocuit cu alt premiu si nici nu se poate acorda contravaloarea acestuia în bani. În cazul refuzului câștigătorului de a beneficia de Premiu (prin refuzul unui câștigător însemnând că respectivul câștigător nu dorește să intre în posesia Premiului), sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului.

4.9.     Valoarea totală a Premiilor oferite în cadrul concursului este de 207.00 EUR (TVA inclus), preț de listă, astfel:

  • 3 x ZEPUR CREMĂ DE FAȚĂ DE ZI ȘI NOAPTE PENTRU TEN SENSIBIL - https://shop.zepter.ro/Cosmetics/Women/Day-Night-Facial-Cream 

Art. 5  Înmânarea premiului.

5.1.     Câștigătorului desemnat i se va transmite premiul prin intermediul curierului, numai după ce câștigătorul a fost confirmat și a transmis o copie lizibilă a cărții de identitate a acestuia și a semnat procesul verbal de predare-primire a Premiului. 

Art. 6  Dreptul și condițiile de participare

6.1.     Concursul Promotia este deschisa tuturor persoanelor fizice în vârstă de peste 18 ani la data începerii ConcursuluiPromotiei, care își au domiciliul sau reședința în România (denumite în continuare „

Participanți”).

6.2.     Poate deține calitatea de „Participant” persoana fizică care îndeplinește toate criteriile de participare prezentate în acest Regulament.

6.3.     Prin participarea la acest concurs promotie participanții acceptă integral și liber consimțit prevederile acestui Regulament.

6.4. Participantii la aceasta promotie trebuie sa aiba un cont valid in platforma Zepter Romania

6.4.     Nu pot participa la Campanie următoarele categorii de persoane:

  • Angajații Organizatorului;
  • Colaboratorii Organizatorului
  • Angajații companiilor implicate în realizarea activităților legate de organizarea și desfășurarea Campaniei;
  • Persoanele fizice implicate în realizarea activităților legate de organizarea și desfășurarea Campaniei;
  • Rudele de gradul I și II, și afinii angajaților menționați mai sus (respectiv copii/părinți, frați/surori, soț/soție) nu au dreptul de a participa la Campanie.

Art. 7  Protecția datelor cu caracter personal

7.1.     Participarea la Campania Promoțională implică acceptarea expresă de către participanți ca datele lor personale să fie stocate și prelucrate de Organizator în vederea desfășurării Campaniei Promoționale și pentru potențiale informări ulterioare din partea acestuia.

7.2.     Organizatorul nu va transmite datele personale către terți, cu excepția entităților implicate, după caz, în organizarea/desfășurarea Campaniei Promoționale și anume:

  • Postis Express S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată în Registrul Comerțului București sub nr. J40/6714/2016, cod unic de înregistrare 36061688, cu sediul situat în București, Str. Ienăchiță Văcărescu, Nr. 38, Sector 4 (office@postisgate.com), în calitate de entitate implicată în procesul de integrare cu serviciile de curierat (i.e. creare şi transmitere AWB), care asigură livrarea comenzilor plasate de către participanții la Campania Promoțională;
  • Delivery Solutions S.A., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată în Registrul Comerțului București sub nr. J40/7031/2008, cod unic de înregistrare 23743772, cu sediul social situat în București, Splaiul Independentei, nr 319, sector 6 (office@sameday.ro), în calitate de firmă de curierat, care asigură livrarea comenzilor plasate de către participanții la Campania Promoțională;
  • Urgent Cargus S.A., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată în Registrul Comerțului Ilfov sub nr. J23/344/2013, cod unic de înregistrare 3541906, cu sediul social situat în Măgurele, Șos. Atomiștilor nr. 99-115, Corp C1, jud. Ilfov (contact@urgentcargus.ro), în calitate de firmă de curierat, care asigură livrarea comenzilor plasate de către participanții la Campania Promoțională;
  • Fan Courier Express S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată în Registrul Comerțului București sub nr. J40/4014/2001, cod unic de înregistrare 13838336, cu sediul social situat în București, Șos. Fabrica de Glucoză nr. 11C, sector 2 (fan@fancourier.ro), în calitate de firmă de curierat, care asigură livrarea comenzilor plasate de către participanții la Campania Promoțională.
  • https://commentpicker.com/, persoana juridica de naționalitate olandeză, cu număr de înregistrare 73576492, cu sediul in Harlem, Olanda, care operează platforma prin intermediul căreia Organizatorul extrage câștigătorii Campaniei.

7.5.     Datele cu caracter personal ale participanților la Campania Promoțională vor fi prelucrate în următoarele scopuri:

(i)        organizarea și desfășurarea Campaniei Promoționale;

(ii)       desemnarea și validarea participaților declarați câștigători;

(iii)       atribuirii premiilor și îndeplinirii obligațiilor fiscale și financiar-contabile ale Organizatorului.

7.6.     Datele cu caracter personal ale participanților vor fi stocate potrivit politicii Organizatorului de prelucrare a datelor personale.

Art. 8  Litigii

8.1.     În cazul unor eventuale dispute apărute între Organizator și participanții la Campania Promoțională, acestea vor fi mai întâi soluționate pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, orice litigiu va fi înaintat spre rezolvare instanțelor judecătorești competente.

Art. 9  Dispoziții finale

9.1.     Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe Campania Promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia, fără a putea fi atrasă în acest caz răspunderea acestuia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare

9.2.      Organizatorul și participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile prezentului Regulament.

9.5.      În cazul în care există situații de fraudă identificate, Organizatorul își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula comenzile fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

9.6.      Prezentul Regulament se completează cu orice alte prevederi și mențiuni din “Termeni și Condiții”, fiind disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe pagina oficiala de Facebook Zepter Romania la Secțiunea Regulamente.

 

Exemplu / Explicatie video mecanica 100-100-PDL 10

https://youtu.be/upTkl_Bolh0

 

Director General

Alina Dumitru


Postat: 01.02.2022 13:17:34 de Zepter International | cu 0 comentariu(comentarii)
Lifestyle
Distribuie pe:

Ultimele postări

Zepter logotype Produsul a fost adăugat cu succes în coșul tău de cumpărături! Bags Mergi la coș