MASTERPIECE COOKWARE

Constituie un sistem patentat, o soluţie revoluţionară, unică şi permanentă pentru pregătirea corespunzătoare a hranei.

Aliajul metalic superior 316L al vaselor Masterpiece, tehnologia avansată şi designul inovator permit gătirea fără apă, grăsimi sau sare, astfel încât hrana devine mai gustoasă, dar mai sănătoasă, reţinând aromele, gusturile, vitaminele şi proprietăţile nutritive naturale, cu conţinut caloric redus şi fără substanţe nocive. Gătirea în sistemul integrat Masterpiece economiseşte energie, hrană, timp, bani şi, cel mai important, vă protejează sănătatea.

Sistemul Masterpiece produs de Zepter a reușit să cucerească o lume întreagă. Astăzi, mai mult ca oricând, cu toții avem nevoie de produse Zepter, iar Misiunea Zepter pentru Sănătate este modalitatea simplă și evidentă de a aduce calitatea esențială în viețile noastre.

Zepter Masterpiece Cookware

ALIAJUL METALIC SUPERIOR ZEPTER 316L

  • Transfer uniform de căldură
  • Alimentele nu se ard
  • Rezistență la coroziune
  • Nu își schimbă culoarea
  • Material non-poros, care nu reține mirosurile alimentare
  • Mai simplu de folosit, de curățat și de întreținut
  • Indestructibil, mai rezistent la agresiuni fizice și chimice
  • Fabricat din material ecologic
  • Material neutru, non-alergenic
  • Garanție nelimitată 

Masterpiece Cookware Zepter

BAZA ACUTERM-COMPACTĂ ZEPTER

Baza triplă, patentată, acuterm-compactă (ZAC) este inima metodei corecte şi permanente de a prepara hrană sănătoasă. Este realizată din metale uşoare în trei straturi: inductiv şi acumulativ / conductiv. Este coprimată la o presă ce exercită o presiune de 2.000 de tine (nu e lipită sau sudată). Este indestructibilă, compactă şi nu se deformează în timpul utilizării.

ZAC acumulează rapid căldura, transferând-o conţinutului din vas, iar gătirea are loc la temperaturi scăzute. Economiseşte până la 70% din alimente şi energie. Se poate folosi pe toate sursele de căldură, inclusiv cele cu inducţie.

Cookware

URA – O TEHNOLOGIE ANTIADERENTĂ REVOLUȚIONARĂ

Zepter URA (Ultimate Resistant Application) este o tehnologie antiaderentă revoluționară. În timpul procesului de fabricație nu se aplică niciun strat protector, cee ace îl face sigur pentru sănătatea noastră.

Suprafața neaderentă este creată printr-o metodă unică ce îmbunătățește structura metalului din interiorul vasului; face parte integrantă din aliajul metallic existent. Din acest motiv colecția Zepter Smart Line Masterpiece Cookware este indestructibilă, durabilă și complet sigură.

Masterpiece Cookware URA

CAPACUL MULTIFUNCȚIONAL ZEPTER 

Considerabil mai greu, nu permite conţinutului din vas să se prelingă.

Designul contemporan exceptional al capacului Zepter prezintă o formă convexă cu „valuri” stilizate. Centrul capacului este mai înalt și mai rotund, oferind mai mult volum. Pentru un plus de confort, capacul Zepter poate fi așezat pe mânerele patentate Zepter pentru a economisi spațiu pe blat.

Capacul Zepter special conceput se potrivește perfect pe marginea vasului, etanșând ermetic vasul printr-un sigiliu de apă, care permite procesul Zepter Closed Circle.

Capacul Zepter special conceput se potrivește perfect pe marginea vasului, etanșând ermetic vasul printr-un sigiliu de apă, ce determină desfășurarea procesului de gătire cu circuit închis.

Cookware Lid

CIRCUITUL ÎNCHIS ZEPTER 

Circuitul Închis Zepter este un proces prin care vaporii eliberaţi se ridică spre capac, care e întotdeauna mai rece decât vasul. În contact cu acesta, vaporii condensează şi revin în vas. Procesul se repetă până la gătirea completă a alimentelor. 

Circuitul Închis Zepter permite gătirea alimentelor în sucul propriu creat în interiorul vasului, plin de substanțe nutritive. Circuitul Închis Zepter asigură o metodă corectă pentru prepararea hranei sănătoase, fără adaos de apă sau grăsimi și întotdeauna la temperaturi joase.

Masterpiece Cookware Steam process

MARGINEA VASELOR ZEPTER 

Nu permite conținutului din vas să se prelingă. Este mai rece decât baza vasului și rămâne întotdeauna curată. 

PEREȚII/CORPUL VASULUI ZEPTER 

Mereu mai reci decât baza, permit condensarea lichidului nutritiv şi crearea circuitului închis.

ATINGERE SIGURĂ - MÂNERELE ZEPTER 

Mânerele patentate Zepter au fost concepute special pentru a nu se încinge. Acest lucru se datorează tehnologiei patentate ce asigură un contact minim cu corpul vaselor Zepter Masterpiece. Designul ergonomic și elegant permite o prindere fermă și o manevrare ușoară. Mânerele sunt sigure pentru gătirea la cuptor și ușor de curățat.

  • Design unic și patentat ce nu permite încingerea
  • Ergonomice şi elegante
  • Metoda specială de aplicare PVD folosită de Zepter
  • Durabilitate excelentă și rezistenţă la zgârieturi
  • Design inteligent şi practic, permite sprijinirea capacului de vas
  • Pot fi introduse în cuptor (se încing la temperatura cuptorului, sunt necesare mănuşi de protecţie)

Masterpiece Cookware bottom

TERMOCONTROLUL ZEPTER 

Termocontrolul Zepter este un dispozitiv care vă permite gătirea unei hrane sănătoase în mod corespunzător, la temperatura corectă și să controlați procesul de gătire fără a ridica capacul. 

Mâncarea se gătește în sucul propriu la temperatură joasă, păstrându-și valorile nutritive și biologice, iar procesul de gătire cu circuit închis se desfășoară neîntrerupt.

Cookware Thermocontrol

SISTEMUL MULTISUPERIOR

Zepter a creat un sistem bazat pe o gamă completă de vase care pot fi folosite pentru a pregăti orice fel de rețetă. Sistemul Multisuperior Zepter îți oferă orice ai nevoie în ceea ce privește dimensiunea și forma vasului,

VASELE ADÂNCI sunt perfecte pentru supe delicioase și consommés.

VASELE OVALE sunt folosite pentru frigerea ușoară, de de orice fel, pentru tine, familia ta sau oaspeții tăi.

Ai nevoie de vasul perfect pentru tocănițe? Alege unul din gama noastră variată de VASE CASEROLĂ partenerul de încredere pentru viitoarele tale succese culinare.

Îți este poftă de preparate gătite prin frigere? Folosește VASELE DE FRIGERE ZEPTER, fără adaos de grăsimi!

Ai nevoie de grill-ul perfect? Folosește GRILL-UL QUADRA și îmbunătățește-ți experiența culinară, nu numai cu o mâncare sănătoasă preparată corespunzător, ci și prin gătirea în vase cu forme excepționale, care te vor uimi prin frumusețea și simțul lor practic.

Și dacă ești un adevărat Chef, obișnuit să exploreze diferite culturi prin gusturile și aromele bucătăriilor locale, WOKURILE ZEPTER te vor ajuta să aduci Asia în bucătăria casei tale și să pregătești și mai multe preparate sănătoase.

Cookware Zepter

MULTISISTEMUL SUPERIOR ZEPTER ÎȚI OFERĂ MAI MULT!

  • Sistem patentat pentru o metodă corectă și durabilă pentru prepararea hranei sănătoase și pentru o viață mai bună și îndelungată.
  • Aliaj metalic superior, tehnologie de ultimă oră, design de lux
  • Sigur, igienic, ecologic
  • Multifuncțional, permite gătirea simultană a mai multor feluri pe o singură sursă de căldură
  • Ușor de utilizat și de întreținut
  • Economisiți energie, alimente, timp și bani
  • Îți protejează sănătatea
  • Investiție pentru următoarele generații

MĂNÂNCĂ SĂNTOS. O VIAȚĂ MAI BUNĂ. O VIAȚĂ ÎNDELUNGATĂ.

Cookware