ALĂTURAȚI-VĂ UNEI LUMI PLINE DE MISTER ȘI SENZAȚII DE NEUITAT

Este în munții Aix-en-Provence, în această țară magică a Provencei, atât de bogată în arome minunate, că producem parfumurile noastre. Aici ne inspirăm, practicăm meșteșugul nostru și visăm.

Redescoperind arta unică a maeștrilor de parfum vechi și urmând cu fidelitate metodele transmise din generație în generație, producem din nou arome, acorduri și senzații considerate pierdute.

Invisibl dar excepțional, un parfum evocă o prezență, rafinează plăcerea sau aprinde dorința. Fiecare aromă este ca un portret al sufletului, lăsând o amprentă a unei fascinații de nealterat. Un parfum rafinat se va amesteca cu subtila alchimie a pielii și îți va dezvălui personalitatea intrinsecă. Parfumul tău vorbește discret mai mult despre tine decât o mie de cuvinte.

Linia Absolument Parfumeurs a fost concepută astfel încât parfumurile individuale să poată fi combinate prin suprapunere pe pielea ta, creând astfel propria ta semnătură olfactivă unică. Parfumurile Absolument Absinthe sunt o combinație de esențe rare și clasice considerate întotdeauna parfumuri exquisit realizate.

Marca creează cu pricepere un contrast elegant între notele de mijloc, de vârf și de bază în parfumurile sale.

Absolument_Perfumeur_Zepter2

ABSOLUMENT ABSINTHE

LA FRAICHEUR ABSOLUE (Unisex)

51 de esențe îmbogățesc și evidențiază baza de hesperide a ceea ce este unul dintre cele mai originale și răcoritoare Eau de Parfum create vreodată.

Caracterizată de o senzație de răcorire fără egal, absinthe aduce personalitate și o putere excelentă de persistență parfumului pe piele.

Notele feminine de chihlimbar și florale combinate cu note masculine vegetale și lemnoase plasează Absolument Absinthe într-o clasă aparte.

absolument_absinthe-(1)

ABSOLUMENT FEMME

FLORAL ET FRAIS (Femme)

Absolument Femme este despre feminitate, pasiune și senzualitate.

Sophisticată, elegantă, fascinantă și misterioasă - parfumul care va fi adorat de multe femei.

Absolument Femme completează gama Parfum d'Interdits, o selecție excepțională care reînvie tradiția Haute Parfumerie.

absolument_femme-(2)

ABSOLUMENT HOMME

LE PATCHOULI SUBLIMÉ (Homme)

Absolument Homme este o semnătură olfactivă supremă pentru bărbați.

Puternic, captivant și intens proaspăt.

Oferind rezistență aromatică, Absolument Homme este un parfum care combină abil virilitatea cu rafinamentul.

absolument_homme-(2)

LA TREIZIÈME NOTE HOMME

ÉPICÉ ET BOISÉ (Homme)

Este cel mai inovator și complex parfum pentru un bărbat sigur pe sine cu o puternică simțire a propriei individualități. A 13-a notă este aromatică, proaspătă și condimentată.

Pentru a dezvălui echilibrul perfect și rafinamentul acestui parfum, permiteți-i să se amestece cu chimia pielii tale timp de cinci minute înainte de a-l mirosi.

absolument_la13note-(1)

LA TREIZIÈME NOTE FEMME

GOURMAND (Femme)

Un parfum gurmand unic, senzual și delicios care îmbracă o femeie într-o dorință irezistibilă de a se bucura!

Influențat de desertul francez al șefului René BERGÈS, oferă femeilor arome inspirate, dramatice care atrag toate simțurile. A 13-a notă pentru femei este florală, fructată, dulce și complet adictivă.

absolument_la13note_gourmand-(1)

AQUA DI AIX

LE PARFUM RARE D’AIX-EN-PROVENCE (Unisex)

Un parfum unisex fascinant, un omagiu adus rafinamentului, îndrăzneției și misterului.

Un elixir proaspăt și încântător care este rafinat și elegant, inspirat totuși de puritatea frumuseții naturale. Un parfum rar, un adevărat tribut rafinamentului, îndrăzneției și misterului. Unic și complet purtabil.

aqua_di_aix-(1)

LUMÂNĂRI PARFUMATE

Proiectate de Absolument Parfumeur, prezentate într-un container de sticlă exquisit cu 3 fitile.

Cu o durată remarcabilă de 60 de ore, aceste lumânări parfumate frumos parfumate sunt un cadou splendid și fermecător care va îmbunătăți orice cameră din casa ta cu o aură parfumată.

Chiar și înainte de a fi aprinse, parfumul subtil și proaspăt se va difuza în aer și va încânta simțurile.

scented_candles-(1)