SURSA SUPREMĂ DE APĂ CURATĂ, SĂNĂTOASĂ!

AqueenaPro este un sistem de purificare a apei extrem de avansat din punct de vedere tehnologic, proiectat având la bază cel mai eficient proces de filtrare: osmoza inversă.

Echipat cu un sistem de purificare pe 5 niveluri, asigură purificarea maximă a apei, care devine sigură pentru consum prin eliminarea eficientă a tuturor contaminanţilor nocivi. Complet automatizat şi practic, reprezintă cea mai rentabilă soluţie ca sursă de apă sănătoasă cotidiană pentru locuinţă sau birou.

Compania Zepter International, recunoscută pentru standardele sale stricte de control al calităţii, foloseşte cele mai recente tehnologii şi procedee riguroase de testare, deţinând certificări internaţionale care atestă nivelul sporit de siguranţă şi eficienţa aparatului AqueenaPro, cu efecte benefice pentru sănătate.

AqueenaPro - Pure, healthy water

SISTEM DE FILTRARE PE 5 NIVELURI

1. FILTRUL PP DE 5 MICRONI 

Elimină eficient particulele mai mari, precum rugina şi nisipul, dar şi alte impurităţi solide din apă;

2. FILTRUL CU GRANULE DE CARBON 

Absoarbe clorul liber, materia organică, mirosurile, coloraţia şi alte substanţe din apă;

3. FILTRUL PP DE 1 MICRON 

Absoarbe clorul liber, materia organică, mirosurile, coloraţia şi alte substanţe din apă;

4.  MEMBRANA DE OSMOZĂ INVERSĂ 

Elimină bacteriile, virusurile, metalele grele, ca plumbul, cadmiul, mercurul, pesticidele reziduale, compuşii nitriţilor şi alte substanţe;

5. POSTFILTRUL DIN NUCĂ-DE-COCOS 

Ameliorează mirosul şi îmbunătăţeşte gustul.

Aqueena

DESPRE SĂNĂTATE

Corpul unui adult e alcătuit, în medie din 35-50 litri de apă. Apa este esenţială pentru toate organismele. Principala substanţă din corpul uman este apa, iar inima şi creierul conţin 73% apă, plămânii, cca 83% apă. Pielea conţine 64% apă, muşchii şi rinichii, 79% şi chiar şi oasele au 31% apă.

Foarte multe substanţe sunt hidrosolubile şi, odată dizolvate de apă, livrează oxigenul la celule, reglează temperatura organismului, susţin procesul metabolic. Copiii mici au un procent mai mare de apă în corp decât adulţii, dar, în medie, corpul uman este alcătuit 70% din apă. Pentru a susţine funcţiile vitale şi sănătatea, un adult trebuie să consume zilnic între 2 şi 3 litri de apă

Rezultatele unui aport suficient de apă curată:

  • Îmbunătățește performanța intelectuală
  • Previne afecțiunile grave
  • Te menține în formă
  • Elimină cariile

Faceți o investiție inteligentă pentru viața dvs. și îmbunătățiți-vă calitatea vieții!

AqueenaPro Drinking water

FUNCȚIONALITATE ȘI ELEGANȚĂ

AqueenaPro brings the joy of clean water to everybody

Designul AqueenaPro este inteligent, economiseşte spaţiu şi transformă aparatul într-un accesoriu necesar în orice bucătărie modernă. Se potriveşte perfect sub chiuveta din bucătărie şi va deveni o sursă inepuizabilă de lichid al vieţii: apa curată. 

Apa este atât băută, cât şi folosită pentru a spăla alimente, a pregăti mâncăruri gustoase şi sucuri şi pentru mâncarea bebeluşilor. Folosind apa pură pentru a prepara ceai sau cafea, vom descoperi un gust incredibil şi o aromă mai intensă decât credeam posibil. Nu vom mai întâmpina probleme cu depunerile de calcar de pe fundul ibricelor electrice sau al cafetierelor. Datorită apei purificate, ustensilele vor rămâne curate ca noi un timp îndelungat. Apa curată nu doar că îmbunătăţeşte calitatea mâncărurilor şi băuturilor noastre, ci ne şi protejează sănătatea, devenind parte importantă a vieţilor noastre.

Nu facem compromisuri în privinţa sănătăţii şi a siguranţei! AqueenaPro este cel mai avansat sistem de purificare a apei. Oferă bucuria de a avea acces la apă curată tuturor: celor preocupaţi de sănătatea lor, celor care apreciază gustul apei curate şi vor să aibă o sursă permanentă în locuinţele lor, celor care înţeleg importanţa unui mediu curat, dar şi celor care doresc să îşi reducă cheltuielile cu apa.

Exigenţa procesului de fabricaţie al AqueenaPro şi componentele concepute pentru a fi rezistente garantează calitatea de top. Orice sistem care iese de pe linia de producţie este testat temeinic înainte de a primi aprobare şi de a fi livrat către clienţii noştri. Producătorul AqueenaPro este membru al Asociaţiei pentru Calitatea Apei, iar performanţele sale sunt controlate suplimentar de către un laborator acreditat.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE AQUEENA PRO

  • Rată de recuperare a apei filtrate în proporție de 42%, comparativ cu alte purificatoare de pe piață!
  • Rezervor de apă integrat etanș (9.5l)
  • Filtre de ultimă generație
  • Alarma pentru înlocuirea filtrelor vă indică când trebuie înlocuite
  • Display inteligent pentru control și afișarea stării filtrelor
  • Cutia de control computerizată actualizează automat și controlează funcționarea purificatorului AqueenaPro. 
  • Membrană de osmoză inversă de ultimă generație montată în interiorul carcasei pentru prevenirea reproducerii frauduloase a acesteia.
  • Senzorul de scurgere detectează orice scurgeri care pot apărea, protejând și prevenind o posibilă inundație.
  • Pompa de înaltă presiune de ultimă generație stabilizează mediul pentru membrana de osmoză inversă, oferind o eficiență superioară.
  • În combinație cu electrovalva, golește automat membrana de osmoză inversă, eliminând reziduriile din apă.
  • Valva undirecțională previne refluxul de apă.
  • Certificat Eco Design certificate – consum redus de energie