PRODUSE COSMETICE AVANSATE, TESTATE CLINIC

STANDARDE EXCELENTE. CALITATE ELVEȚIANĂ

Intercosmetica Neuchâtel S.A., Elveția, a fost înființată în 1956 de către grupul german Wella. Grupul Zepter a achiziționat Intercosmetica în 1996 și, ulterior, a înființat divizia Zepter Cosmetics & Luxury. 

Prin propriile departamente de Testare a Pielii și cel de Cercetare și Dezvoltare, laboratoarele Intercosmetica studiază în mod constant și testează formule pure și eficiente pentru o nouă generație de produse cosmetice. Intercosmetica a implementat cele mai bune sisteme de management al calității (certificat ISO 9001: 2015) și garantează un control perfect al liniilor sale cosmetice. Începând cu dezvoltarea formulelor inteligente și până la fabricarea produsului finit, Intercosmetica susține în totalitate proiectele clienților săi. 

Prin combinarea unor tehnologii inovatoare cu ingrediente active naturale și organice, Zepter Cosmetics a înregistrat rezultate remarcabile în domeniul fitochimieI, iar linia de produse cosmetice este o soluție perfectă pentru a vă îmbunătăți și a vă proteja sănătatea și frumusețea. 

ZEPTER Swiss Laboratory vă oferă produse de frumusețe naturale, folosind ultimele tehnologii FĂRĂ PARABENI pentru rezultate rapide și intensive anti-îmbătrânire, în combinație cu formule deosebit de blânde, special concepute pentru cea mai sensibilă piele. 

  • Laboratoarele de cercetare și dezvoltare lucrează la găsirea unor formule inovative
  • Institutul de testare a pielii testează eficacitatea acestora prin evaluările bio-energetice, testarea consumatorilor, dar și cu ajutorul testelor epicutane

Intercosmetica laboratories

Quality Certificates

INOVAȚIE

Prin combinarea celor mai recente progrese în dermatologie și genetică cosmetică într-un concentrat de tehnologie și inovație, am ajuns cu un pas mai aproape de a găsi soluția pentru un aspect perfect, tânăr și sănătos - serurile noastre puternice de origine elvețiană care pur și simplu sfidează vârsta.

GOLDEN SEAWEED (Antileukine 6), un extract unic de alge, este steaua tuturor serurilor nou dezvoltate. Folosind cea mai mare concentrație de alge marine de aur, deteriorarea ADN-ului se reduce semnificativ și se obțin avantaje maxime în ceea ce privește procesul de anti-îmbătrânire.