SISTEMUL DE PURIFICARE A AERULUI

ULTIMA INOVAȚIE PENTRU A RESPIRA ÎN SIGURANȚĂ 

Reproducând fenomene naturale, Therapy Air® iOn este totodată multifuncţional, avansat tehnologic, elegant şi simplu de folosit. Vă va permite să vă bucuraţi de prospeţimea unui aer pur ca într-o pădure peste tot în jur.

Tehnologia noastră de cinci filtre de pionierat generează aproximativ 1 236 de ioni negativi pe cm3, ceea ce echivalează cu numărul de ioni găsiți în unele dintre cele mai sănătoase medii de pe pământ.

Therapy Air iOn rezolvă unele dintre cele mai mari probleme legate de stilul nostru de viață modern, inclusiv pe cele ale unui mediu care provoacă constant apariția bolilor, a afecțiunilor cronice asemănătoare gripei, poluarea aerului și pericolele din casă care pot provoca alergii, boli respiratorii și coronariene și cancer.

Zepter-Therapy-Air-Ion-2

CEL MAI BUN PURIFICATOR DE AER DE LUX PE PIAȚĂ

În luna aprilie a acestui an, Therapy Air iOn a fost deja desemnat cel mai bun purificator de aer de lux de pe piață în urma unor teste independente premiate (Germania 2016 și 2020). Un prestigios laborator german de GUI a certificat Therapy Air iOn pentru eliminarea virusului SARS-CoV-2 din aer.

Therapy Air iOn este un sistem sofisticat și extrem de eficient de purificare și ionizare a aerului care îndepărtează 99,99% din particulele aeriene.

Aerul purificat 99,99%, lipsit de viruși, bacterii și substanțe toxice, este un must-have în fiecare spațiu interior pentru sănătatea bună și reprezintă singura investiție reală și sănătoasă pentru case, birouri, școli și grădinițe, centre sportive și de recreere, precum și pentru toate spațiile interioare.

Cercetările noi leagă poluarea aerului de rate mai mari de decese cauzate de coronavirus. Pacienții infectați cu coronavirus în zone cu niveluri ridicate de poluare aeriană sunt mai susceptibili să se infecteze și să moară din cauza infecției decât populațiile care trăiesc în zone cu aer mai curat.

Într-o lume mai conștientă ca niciodată de ceea ce transmite aerul nostru, achiziționarea și utilizarea purificatorului Therapy Air devine mai logică ca niciodată.

PWC-570_03

TherapyAir_ION_01

5 FILTRE, O BARIERĂ UNICĂ

1. FILTRUL ANTISTATIC

elimină particulele mai mari de praf, mucegai, păr, mătreaţă, păr de animale etc;

2. FILTRUL ANTIBACTERIAN 

elimină particulele mici remanente de praf, bacteriile mai mari de 1 micron, polenul etc., iar în acelaşi timp protejează filtrul HEPA, poziţionat în imediata vecinătate;

3. FILTRUL HEPA 

elimină cele mai mici particule de praf şi fum de ţigară, în timp ce substanţa antibacteriană tiabenzadol (un compus organic antibacterian) înlătură bacilii, sporii de mucegai şi germenii, prevenind astfel riscul de infecţii.;

4. FILTRUL ANTIALERGENIC

este o combinaţie de argint, apatit (un mineral) şi un agent antibacterian care este eficient în special împotriva bacteriilor Legionella (Legionella bacillus), periculoase mai ales în cazul copiilor. Filtrul conţine extract din frunze de Ginkgo Biloba, foarte eficiente în tratamentul astmului, afecţiunilor plămânilor şi problemelor de circulaţie, cât şi în eliminarea cauzelor alergiilor, virusurilor gripale şi bacteriilor;

5. FILTRUL DE CARBON ACTIV

elimină mirosurile neplăcute de mâncare, gazele toxice şi alte mirosuri dezagreabile, datorită capacităţii sale mari de absorbţie.

Therapy Air

ACȚIUNE PURIFICATOARE

Silenţios şi eficient, aparatul Therapy Ai iOn este alcătuit din mecanisme sofisticate şi componente individuale speciale, care permit o utilizare simplă:

  • ventilatorul aspiră aerul din încăpere şi îl conduce spre sistemul de filtre;
  • aerul purificat trece prin generatorul de ioni negativi şi e îmbogăţit cu ioni negativi;
  • atunci când concentraţia de ioni negativi este suficient de mare, particulele de praf şi cele microbiologice din aer, încărcate pozitiv, sunt atrase de ionii negativi;
  • particulele de praf se îngreunează şi, înainte de a cădea, sunt eliminate complet de sistemul de filtre Therapy Air® iOn;
  • aerul purificat este ulterior direcţionat în atmosferă.

TherapyAirION_Black-1

BENEFICIILE IONILOR NEGATIVI

Ionii negativi sunt atomi de oxigen cu un electron suplimentar. 

Ei sunt creați în natură sub influența apei, aerului, luminii solare și radiațiilor inerente ale Pământului. Cea mai mare concentrație de ioni negativi în apropierea cascadelor, râurilor, oceanelor, pe plajă, în păduri și după furtună.

Ionii negativi pot neutraliza ionii pozitivi și daunele pe care le pot provoca corpului uman, reechilibrând astfel câmpurile bio-energetice și oferind o îmbunătățire ulterioară a tuturor funcțiilor și nivelurilor de energie ale corpului.

Zepter-Therapy-Air-Ion-3

TherapyAir_ION_02a

IONII NEGATIVI –“VITAMINELE DIN AER”

  • Cresc nivelurile fizice de energie
  • Îmbunătățesc circulația sângelui
  • Îmbunătățesc metabolismul
  • Întăresc sistemul imunitar al organismului
  • Ajută la prevenirea bolilor
  • Îndepărtează simptomele alergiilor, astmului și afecțiunilor respiratorii
  • Accelerează procesul de recuperare
  • Ameliorează durerile de cap
  • Neutralizează consecințele stresului
  • Ajută la eliminarea fricii și depresiei
  • Îmbunătățesc starea de spirit
  • Contribuie la un somn odihnitor
  • Reduc consecințele periculoase ale stresului
  • Revitalizează corpul
  • Ajută la o mai bună concetrare și memorare
  • Stimulează creativitatea și puterea mentală

4Therapy-photo_transparentB_1