SOLUȚIA DE CURĂȚARE COMPLETĂ

Combinând tehnologia avangardistă cu puterea naturală a aburului, SISTEMUL COMPLET DE CURĂŢENIE 6 ÎN 1 CREAT DE ZEPTER, Tuttoluxo revoluţionează curăţenia locuinţei, surclasând orice aspirator convenţional. Datorită celor 6 funcţii, 3 sisteme patentate, 4 niveluri de filtrare, caracteristicilor inteligente pentru o manevrare uşoară şi gamei amplă de accesorii, sistemul complet de curăţenie creat de Zepter e simplu de utilizat şi de întreţinut. 

Tuttoluxo protejează sănătatea şi mediul cu ajutorul celui mai puternic dezinfectant cunoscut, aburul natural, obţinând totodată rezultate profesioniste pe orice tip de suprafaţă. Fierul de călcat profesional elimină ca prin minune cutele, iar aburul pătrunde în ţesături, dezinfectându-le, dar şi protejându-le.

Tehnologie avansată şi multifuncţionalitate, alături de o gamă amplă de accesorii perfect adecvate oricărui tip de utilizare, de suprafaţă sau de material textil.

De ce să utilizaţi şase aparate când aveţi un aparat şase în unu care se ocupă de tot?

Tuttoluxo2_fullwidth

1. ASPIRARE – UMEDĂ ŞI USCATĂ

cu filtru de apă

Tuttoluxo este un aspirator de înaltă performanţă. Poate fi folosit în aproape orice situaţie, pentru o curăţenie uşoară şi eficientă: ASPIRAREA USCATĂ elimină murdăria şi praful, iar ASPIRAREA UMEDĂ aspiră orice lichide vărsate. 

Pe lângă funcţia de aspirare profesională, Tuttoluxo filtrează şi aerul, folosind sistemul unic şi patentat, Sistemul Spray, care captează toate particulele de praf şi elimină chiar şi praful minuscul din aer. Acest lucru nu este posibil cu niciun aspirator cu sac, din cauza "filtrului" poros din hârtie.

2. CURĂȚAREA CU ABUR ȘI DEZINFECTAREA

Aburul are multiple utilizări şi beneficii în domeniul curăţeniei!

Temperatura mare a aburului sterilizează şi dezinfectează, ucigând toate bacteriile şi germenii. Presiunea aburului elimină şi cea mai persistentă murdărie cu uşurinţă, fără a utiliza produse chimice nocive, şi pătrunde în cele mai înguste spaţii, care nu le sunt accesibile aspiratoarelor obişnuite.

Bucuraţi-vă de puterea dezinfectată naturală a Tuttoluxo!

3. CURĂȚARE CU ABUR ȘI ASPIRARE

simultan

Tuttoluxo duce la următorul nivel curăţarea cu abur şi aspirarea, combinându-le puterile.

Presiunea constantă a aburului şi temperatura de148°C dezinfectează în profunzime covoarele, saltelele şi tapiţeriile, ucigând chiar şi acarienii, în timp ce puterea eficientă a motorului aspiră murdăria, dar şi corpurile acarienilor. Simplu de folosit, boilerul poate fi reumplut în timp ce este utilizat, fără a pierde timp.

Tuttoluxo este pur şi simplu perfect!

4. CĂLCARE PROFESIONALĂ CU ABUR

Pe verticală și orizontală

Fierul de călcat Tuttoluxo este confortabil de folosit şi profesional, oferă dezinfectare şi reîmprospătare incomparabile, inaccesibile fiarelor electrice obişnuite.

Sistemul de reumplere continuă asigură o presiune constantă aaburului în timpul călcării, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Obţineţi rezultate similare curăţătoriilor profesionale folosind doar puterea aburului, economising timp şi bani. Protejează chiar şi cele ma idelicate materiale, inclusiv mătasea, catifeaua, lâna, caşmirul...

5. CURĂȚAREA AERULUI ȘI AROMATERAPIA

Luxul aerului curat

N-ar trebui să considerăm respiratul ca un dat, mai ales cu incidenţa în creştere a astmului şi alergiilor. De aceea, cercetătorii Zepter s-au asigurat că tehnologia Tuttoluxo poate fi folosită pentru a curăţa aerul pe care îl respirăm.

Sistemul de filtrare elimină aproape 100% particulele de praf care trec prin aparat. Poate purifica aerul pe care îl respirăm. Un aspirator obişnuit mută murdăria din covoare în aerul pe care îl respirăm, dar Tuttoluxo vă curăţă covoarele şi, simultan, purifică aerul.

Vă puteţi îmbunătăţi starea de spirit, revigora şi relaxa într-o oază de confort; adăugaţi numai câteva picături de Aroma Lichid Zepter Cosmetics în rezervorul cu apă curată.

6. UMIDIFICAREA AERULUI

O oază de relaxare

Durerile de cap sunt o afecţiune frecventă, dar nu mulţi ştiu că sunt adesea cauzate de calitatea inferioară a aerului din locuinţele noastre. O altă caracteristică extraordinară a Tuttoluxo este faptul că ne poate transforma locuinţele într-un loc mai sănătos, prin eliberarea unui aer umidificat în încăperi. Aerul uscat provoacă uscarea pielii, un păr tern, o calitate scăzută a somnului, agravarea simptomelor alergiilor şi astmului, răceli frecvente, gripă şi afecţiuni respiratorii, dureri de gât, sângerări nazale şi tuse uscată.

Există două moduri de umidificare a aerului: cu abur, folosind tubul flexibil sau cu vapori, folosind un accesoriu opţional. Tuttoluxo redă umezeala aerului uscat de iarnă, vă ameliorează sănătatea... iar respiratul devine din nou o plăcere.

CARACTERISTICILE UIMITOARE ALE TUTTOLUXO

IGIENIC

În numai câteva minute, cele două radiatoare puternice (2 x 1.050 W) produc abur de cca 148°C. Temperatura ridicată ucide germenii, bacteriile, microbii, virusurile, acarienii şi alte organisme microscopice care trăiesc în covoare, saltele şi pe mobilă, şi care pot fi cauza unor probleme grave de sănătate, ca astmul şi alergiile. 

Boilerul este conceput pentru a asigura o presiune constantă şi continuă, chiar şi pentru cele mai solicitante sarcini. Aburul ne stă la dispoziţie oricând avem nevoie şi nu este necesar să aşteptăm ca boilerul să se răcească pentru a îl reumple.

PUTERNIC

Tuttoluxo oferă o putere constantă. Presiunea aburului este de 4,5 bari. Jetul puternic dislocă şi cea mai puternică murdărie, iar forţa de aspirare o elimină. 

Cu Tuttoluxo, putem aspira şi curăţa cu abur simultan, în locuri în care nu credeam că e posibil! Printr-o simplă atingere, ajustaţi puterea de aspirare, reducând-o sau crescând-o direct de pe mâner, fără a vă opri, fără niciun efort şi fără consum sporit de energie! 

Nu este necesar să aşteptaţi ca aspiratorul să se răcească şi să reîncingă apoi aburul, ca în cazul altor electrocasnice.

PERFORMANT

Motorul aspiratorului Tuttoluxo reprezintă o capodoperă. Oferă avantajele unui motor de 1.200 W, dar eficienţa unui motor de 1.600 W. Tuttoluxo este un dispozitiv inteligent, mai puternic, mai inteligent şi mai rentabil, mai ecologic… şi pur şi simplu mai inteligent! Dimensiunea nu contează – durabilitatea, însă, da!

RENTABIL

Nu veţi mai fi nevoiţi niciodată să cheltuiţi bani pe produse de curăţare scumpe şi toxice, nici pe saci de aspirator şi filtre: economie de 100% în privinţa sacilor de aspirator și în privinţa detergenţilor chimici.

Aburul este extrem de eficient – un litru de apă produce cca 1.000 cmc de abur şi, datorită designului inteligent al Tuttoluxo, boilerul poate fi reumplut în timpul utilizării aparatului, pentru a nu rămâne fără abur.

Un aparat inteligent, care vă alertează când s-a terminat apa din rezervor. Motorul eficient de aspirare al Tuttoluxo operează la o putere mai mică în comparaţie cu performanţa sa, ceea ce se traduce şi prin economii la facturile de curent electric!

Ce modalitate de a economisi banii daţi pentru medicamente şi consultaţii medicale e mai potrivită decât păstrarea unui spaţiu de locuit curat şi sănătos? Locuinţa noastră este primul refugiu din faţa pericolelor vieţii moderne.

Tuttoluxo_Zepter

FILTRELE TUTTOLUXO – LAVABILE ȘI DURABILE

1. FILTRUL FLOTOR

Acest filtru reţine resturile mai mari care nu pot fi reţinute de Sistemul Spray şi reprezintă un nivel important de protecţie pentru filtrul de admisie a aerului.

2. FILTRUL DE ADMISIE A AERULUI

Acest filtru nu doar că elimină mirosurile neplăcute din aerul ce trece prin aparat, ci şi împiedică particulele mici care scapă Sistemului Spray să ajungă în unitatea de bază.

3. FILTRUL DIN POLIESTER

Filtrul din poliester din spatele aparatului este conceput pentru a reţine particule mici de până la 0,3 microni, captând tot ceea ce a trecut în rezervorul de apă. Folosit în principal pentru reducerea zgomotului, datorită lui, Tuttoluxo este unul dintre cele mai silenţioase aspiratoare din clasa sa.

4. FILTRUL MOTORULUI

Conceput pentru a împiedica diverse particule (din covoare, de la animale etc) să ajungă în motor. Filtrează şi aerul de răcire a motorului, o funcţie unică a Tuttoluxo. 

5. FILTRUL HEPA (High Efficiency Particulate Air) FILTER - opțional

Tehnologia de filtrare HEPA asigură o eficienţă maximă de 99,97% a captării particulelor de până la 0,3 microni. Filtrul HEPA ajută şi la eliminarea microorganismelor din aerul din interior.