ALEGEREA ELEGANTĂ PENTRU O MASĂ DE LUX

Kimono, Caprice, Senator şi Venus sunt numele seturilor de tacâmuri Zepter:  o alegere unică de materiale rezistente şi finisaje placate cu argint, placate cu aur şi lustruite, cu suprafaţă de oglindă.

Calitatea, funcţionalitatea şi designul tacâmurilor Zepter respectă cele mai înalte standarde. Sunt fabricate din inox CrNi 18/10 de cea mai bună calitate. Piesele au o grosime de până la 4 mm şi depăşesc standardele decalitate ale tacâmurilor.

Tehnologia avansată, monitorizarea permanentă de către specialişti şi controlul calităţii (bazat pe testarea "bucată cu bucată”) garantează cea mai înaltă calitate a fiecărei piese individuale. Compania Zepter a primit certificate relevante care atestă calitatea superioară a seturilor de tacâmuri. 

(Certificat Nr. – ZE 53549 ATESTĂ CALITATEA ZEPTER – „bucată cu bucată”).

Seturile au fost create pentru a satisface cele mai variate dorinţe şi necesităţi ale clienţilor. Aşadar, oricine poate alege un set de tacâmuri care să-i îndeplinească nevoile casnice şi gustul personal.

Tacâmurile Zepter există în patru variante de material şi fiecare componentă a acestor seturi elegante se distinge printr-un lustru perfect. Etapa finală presupune placarea cu un strat solid de aur şi argint (aurul este de 24 k, iar argintul 999 cu o grosime de până la 40 microni).

CEA MAI FINĂ CALITATE PENTRU CEA MAI ELEGANTĂ MASĂ!