CEASURILE PHILIP ZEPTER 

Ceasurile Philip Zepter sunt destinate persoanelor al căror ceas este la fel de preţios ca şi timpul. Colecţii produse în serii limitate în Elveţia, ţara preciziei şi a calităţii. Sculptate în aur de 18k sau inox sunt finisate manual de către ceasornicarii elveţieni, iar designul atemporal le transformă în obiecte cu adevărat extraordinare.

INSPIRAȚIA NOASTRĂ

Philip Zepter vă prezintă o colecţie de ceasuri exclusive, inspirate de nopţile monegasce. Acest antreprenor, protector şi iubitor al artei sub toate manifestările sale, un avid colecţionar de ceasuri, în colaborare cu o fabrică elveţiană cu istorie, a creat această unică şi prestigioasă colecţie de obiecte de artă sub formă de ceasuri.

Fiecare ceas conţine pasiunea şi priceperea care l-au inspirat pe Philip Zepter să-şi fondeze noua afacere. Aerul tradiţiei mecanice grandioase şi iubirea de frumos învăluie atelierul. Sute de operaţiuni complicate sunt efectuate pentru fiecare piesă pentru a atesta acest lucru, la fel ca şi meticulozitatea finisării fiecărui detaliu şi rigoarea extremă a controalelor finale.

Colaborarea i-a insuflat vechiului atelier avânt pentru dezvoltarea producţiei şi inovaţii stilistice şi tehnologice, în timp ce a reafirmat toate canoanele şi măiestria rafinată care i-a făcut pe ceasornicarii elveţieni de neegalat în arta lor încununată de timp. 

Mare parte din munca de asamblare şi finisare este făcută manual, întocmai ca în trecut, când gradul mare de specializare şi măiestria ceasornicarilor au făcut din Elveţia centrul mondial al ceasurilor artistice. Fiecare pas în crearea ceasurilor Philip Zepter se desfășoară sub ochii unui maestru al ceasurilor: numai după aprobarea acestuia un ceas este declarat ca fiind gata pentru dumneavoastră.