DESCOPERĂ-ȚI AROMA PREFERATĂ

Indiferent dacă ești un iubitor de cafea sau un visător care prefer ceaiul, stilul și funcționalitatea aparatului ZEPRESSO TREND îți oferă tot ce îți dorești în materie de calitate și gust. Zepresso Trend este un aparat modern esențial; mic și ușor, este simplu de utilizat și ușor de întreținut. Realizat exclusiv din materiale de cea mai înaltă calitate pentru a îndeplini cele mai stricte criterii din lume.

Zepresso Trend este aparatul de nouă generație pentru prepararea băuturilor încapsulate, calde și reci. Tehnologiile de ultimă oră garantează că varietatea de băuturi de specialitate, de la cafea și ceai până la băuturile energizante Medizep, vor impresiona întotdeauna prin calitatea lor. Aparatul este ușor de manevrat, fiind pregătit pentru următoarea ceașcă de băutură caldă sau rece, cât ai zice Zepresso! 

Culoarea aurie este potrivirea perfectă pentru gustul tradițional, clasic și rafinat, în timp ce designul Mondrian, vesel, se potrivește gustului liber, excentric și extrovertit. Design la modă și tehnologie inovatoare pentru cei care cer cele mai înalte standarde!

IUBITORUL DE CAFEA ÎȘI ÎNCEPE ZIUA CU ZEPRESSO

Dezvelirea aromelor unice din cele mai bune boabe de cafea din lume începe odată cu procesul de prăjire. Am selectat cele mai bune boabe de cafea, originare din cele mai bune recunoscute regiuni de cultivare a cafelei, pe care le-am prăjit folosind metodele tradiționale de prăjire, încapsulând gustul și aroma unică de cafea de care vă puteți bucura în fiecare zi. 

Un tratament de lux pentru iubitorul de cafea, selecția noastră de arome asigură o explozie de savoare cu fiecare ceașcă. Ne mândrim cu un amestec intens de cafea Arabica și Robusta, prezentat într-o cutie de 10 capsule compatibile chiar și cu aparatele Nespresso®

Fiecare din cele 5 tipuri diferite de cafea satisface în egală măsură orice tip de nevoie sau dorință.

Zepter-Zepresso-Coffee-(2)

ZeprezzoTrend_Zepter