PROTEJEAZĂ-ȚI SĂNĂTATEA

Edel Wasser de la Zepter este cel mai inteligent sistem de purificare a apei, destinat montării pe blatul de bucătărie, care continuă să vă economisească permanent banii destinaţi achiziţiei de apă îmbuteliată şi consumul de energie electrică, dar, înainte de toate, vă protejează sănătatea, precum şi mediul înconjurător.

Compact, cu un design atrăgător şi uşor de instalat, arată grozav în orice bucătărie sau în orice alt loc doriţi să îl instalaţi – la birou, în studio, la recepţie… Edel Wasser de la Zepter este un sistem inteligent pentru un nou mod de viaţă, conceput unic pentru a vă îmbunătăţi stilul de viaţă şi a vă proteja sănătatea.

Cu un concept de design ce întruchipează imperativele moderne ale sănătăţii, designului, ecologiei, economiilor şi inteligenţei, Edel Wasser de la Zepter este un produs al viitorului. Anticipând creşterea cererii pentru apă potabilă curată, corelată cu rezervele în scădere, Edel Wasser de la Zepter le va conferi putere clienţilor noştri şi le va furniza nelimitat propria sursă de puritate de apă potabilă complet pură, curată, pentru toate solicitările.

Designul său compact şi subţire este marca Zepter International, specialiştii la nivel mondial în domeniul sănătăţii şi al stilului de viaţă. Amplasaţi Edel Wasser de la Zepter în locuinţa dvs. şi bucuraţi-vă de o sursă infinită de apă pură de izvor în fiecare zi.

Edelwasser

APĂ PURĂ DE IZVOR DIRECT DE LA ROBINETUL DIN BUCĂTĂRIE

Cea mai bună modalitate de a vă proteja sănătatea şi pe cea a familiei dvs. este cu o sursă constantă de apă curată, pură, direct de la robinet. 

Edel Wasser de la Zepter vă va oferi cea mai pură apă pentru toate solicitările dvs.. Consumând zilnic 2-3 l de apă purificată de către sistemul Edel Wasser de la Zepter, vă puteţi îmbunătăţi condiţia generală a organismului, întări sistemul imunitar şi sănătatea.

Eliminând substanţele poluante periculoase din apa pe care o consumaţi, eliminaţi pericolele implicate de aceste substanţe toxice care pot avea consecinţe fatale pe termen scurt şi pe termen lung. Procesele chimice utilizate pentru curăţarea şi tratarea apei din surse de alimentare cu apă ale oraşelor pot lăsa reziduuri dăunătoare, dar şi afectează gustul apei dvs. potabile. Aceste reziduuri sunt, la rândul lor, eliminate prin procesul complex de filtrare a apei în 5 etape. Filtrul de igienizare vă asigură că apa nu conţine bacterii şi virusuri dăunătoare generatoare de boli, oferind sănătăţii familiei dvs. un ultim front de apărare.

Frumuseţea şi aspectul dvs. se vor îmbunătăţi prin consumul sporit de apă; pielea, părul, unghiile şi ochii vor căpăta o nouă luminozitate. Răsfăţaţi-vă faţa spălând-o numai cu apă purificată. Corpul dvs. va aprecia aportul sporit de apă, iar cei interesaţi de sport şi fitness vor constata imediat rezultate îmbunătăţite. Oferiţi apa purificată cu ajutorul sistemului Edel Wasser de la Zepter animalelor dvs. de companie şi plantelor dvs., vă vor mulţumi şi ele!

Edel Wasser de la Zepter elimină orice element dăunător din apa dvs., lăsându-vă o apă de izvor pură, curată, pe care este o plăcere să o beţi.

edelwasser

5 NIVELURI DE FILTRARE PENTRU GARANȚIA CALITĂȚII ȘI SIGURANȚEI

  • NIVELURILE 1 ȘI 2: FILTRUL NEO-SENSE
    Filtrul Neo-sense are funcţia de a reduce clorul, mirosurile şi compuşii organici volatili (COV).

  • NIVELUL3: FILTRUL MEMBRANEI (OI)
    Filtrul membranei de osmoză inversă are funcţia de a reduce substanţele contaminante din apă precum arsenul pentavalent, bariul, cadmiul, seleniul, radiul 226/228, cromul trivalent, cromul hexavalent, plumbul, nitraţii / nitriţii.

CUM FUNCŢIONEAZĂ OSMOZA INVERSĂ? Osmoza inversă produce apă curată prin trecerea apei printr-o membrană pentru a elimina           contaminanţii. Ea foloseşte forţa sub presiune pentru a separa solvenţii din apă. Este unul dintre cele mai utilizare procese de purificare a apei din lume.

  • NIVELUL 4: FILTRUL INNO-SENSE 
    Filtrul Inno-sense are funcţia de a reduce substanţele ce induc mirosul şi de a îmbunătăţi gustul apei. Are şi funcţia de a reduce clorul şi compuşii organici volatili (COV).

  • NIVELUL 5: FILTRUL IGIENIC
    Filtrul antibacterian conţine argint, cunoscut ca inhibitor al propagării microorganismelor şi cu rol în menţinerea integrităţii filtrului.

DESCOPERĂ-ȚI PROPRIA SURSĂ DE PURITATE

  • Sistem de filtrare pe 5 niveluri pentru apă absolut pură
  • Filtru de osmoză inversă, una dintre cele mai utilizate metode de purificare a apei, la nivel Mondial
  • Sistem de igienizare
  • Certificat şi testat de Asociaţia Calităţii Apei în conformitate cu standardele internaţionale NSF/ANSI 42, 53 şi 58
  • Funcţie de extracţie continuă
  • Funcţie de uniformizare a presiunii apei
  • Rezervorul de apă ermetic previne poluarea secundară a apei
  • Silenţios - funcţionează în baza presiunii apei, deci nu foloseşte un motor sau părţi electrice
  • Fără alimentare electrică
  • Rentabil - nu veţi mai cheltui vreodată banii pe apă îmbuteliată
  • Economie de energie - fără consum electric, doar în baza presiunii apei
  • Respectă mediul-înconjurător (elimină sticlele de plastic)
  • Compact şi economie de spaţiu (ideal pentru locuri înguste/bucătării)
  • Design destinat amplasării pe blatul de bucătărie(fără a ocupa spaţiu sub chiuvetă)
  • Eficient (bucuraţi-vă de gustul proaspăt, răcoritor al apei curate, pure)
  • Uşor de instalat şi de întreţinut (compania Zepter va asigura aceste servicii)
  • Simplu, fiabil şi eficient
  • Design inteligent, atrăgător şi modern

Edel Wasser schimbă calitatea apei dvs. potabile – şi calitatea vieţii dvs!

Zepter Edel Wasser Gold