CONSUMĂ APĂ SĂNĂTOASĂ!

Cât de curată este apa pe care o bei? Apa „purificată” de la robinet care ajunge în casele noastre este adesea plină de compuși de fier, deoarece apa călătorește prin țevi subterane corodate și toată rugina ajunge în apa pe care o bem și o folosim în gospodărie. Împreună cu sistemele de purificare a apei de la Zepter, bateria cu trei căi îți oferă un sistem de purificare a apei perfect, economic și sănătos pentru bucătăria ta.

O parte integrantă a sistemului de apă Zepter Clean, tehnologia cu trei căi vă oferă posibilitatea de a avea apă potabilă filtrată sau un amestec standard de apă de la robinet rece / caldă, într-un sistem ușor de utilizat. Nu există absolut niciun amestec dintre cele două tipuri de apă - funcții independente care oferă cea mai bună soluție pentru orice nevoie. Robinetele sunt fabricate din alamă de înaltă calitate (CW719) și au un strat dublu crom-nichel, ceea ce le face foarte rezistente la coroziune.

Marca de siguranță TüV Rheinland, certificatul de igienă, sigla Zepter gravată și garanția de 5 ani reprezintă garanția unui produs de cea mai bună calitate, care îți va oferi beneficii prețioase pentru sănătatea ta și a familiei tale, timp îndelungat.