ÎMBUNĂTĂȚEȘTE-ȚI CALITATEA VIEȚII

CONFORTUL APEI DE CALITATE ÎN FIECARE PICĂTURĂ  

Apa contaminată nu ne afectează doar sănătatea. În casele noastre, unde apa este folosită într-o mulţime de alte scopuri în afară de cel potabil, calitatea ei scăzută este o grijă şi o sursă de probleme în viaţa de zi cu zi. Depunerile de calcar sunt probabil cea mai dificilă problemă – calcarul se va depune oricum, mai ales când apa este încălzită. Apa dură folosită zilnic favorizează formarea depunerilor de calcar.

Fiind un solvent universal, când trece prin pământ şi piatră, apa dizolvă mineralele - în special calciul şi magneziul. Aceste minerale dizolvate sunt principalii factori responsabili pentru duritatea apei. Cu cât sunt mai multe minerale, cu atât apa este mai dură.

SIGUR ȘI ECOLOGIC

S-au inventat mai multe metode pentru a reduce duritatea apei, dar sunt foarte scumpe şi nu au eficienţă maximă. Zepter oferă soluţia de ultimă oră la problema apei dure din casele dvs. Încă o dată, sănătatea vă este îmbunătăţită şi protejată, iar standardul de viaţă, ridicat.


WHAT DOES CLEANSYMAG DO WITH THE WATER?

Bobina CleanSymag®, montată direct pe ţeavă, generează un câmp electromagnetic, cu frecvenţă acustică variabilă, de la 1 la 5 KHz. Frecvenţele variate afectează diferite minerale, distrugând legăturile moleculare dintre aceste minerale şi apa cu care au fost combinate.

Cristalele de calciu şi alte minerale, care au căpătat forme ascuţite în apa rece, se micşorează şi devin mai rotunde, pierzând foarte mult din capacitatea de a se combina. Ca rezultat al microfricţiunii dintre moleculele mineralelor şi depunerile de calcar, piatra este dizolvată şi eliminată. Sărurile minerale nu se mai depun pe pereţii instalaţiilor şi aparatelor. Sunt eliminate cu uşurinţă şi piatra nu se mai formează.

Câmpul magnetic micşorează tensiunea de suprafaţă a apei care, astfel, devine un solvent mai bun. Cu ajutorul lui CleanSymag®, apa îşi păstrează aceeaşi duritate, dar nu îşi pierde din principalele ei proprietăţi organice şi chimice. Câmpul generat îmbunătăţeşte solubilitatea oxigenului din apă şi îi stabilizează pH-ul. Datorită oxigenului dizolvat şi conţinutului scăzut de ioni de calciu din apă, CleanSymag® uşurează asimilarea apei de către organismul uman.

CleanSymag® îmbunătăţeşte aspectul rufelor spălate. Fibrele devin mai moi şi mai puţin expuse la rupere. Culorile rămân strălucitoare pentru mai mult timp. Murdăria este îndepărtată mai repede şi mai uşor de pe faianţă, toalete şi chiuvete. Gata cu petele galbene! Gata cu urmele de pe sticlă şi vase ceramice.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

  • CleanSyMag Previne înlocuirea prematură a instalaţiilor din locuinţă.
    Veţi plăti cu un sfert mai puţin pentru reparaţiile şi înlocuirea echipamentelor.
  • Reduce facturile la energie cu până la 40%*.
  • Prelungeşte cu 30% durata de funcţionare a aparatelor electrocasnice.
  • Protejează împotriva coroziunii.
  • Veţi cheltui cu 30% mai puţin pe detergenţi!
  • Vă economiseşte din timpul preţios. Încălzeşte apa din boilere şi din instalaţia de încălzire centrală cu 30% mai repede!

* Rezultatul final depinde de caracteristicile fizio-chimice ale apei, precum: temperatura, pH-ul apei, duritatea şi alţi factori.